Snel navigeren

Bus

Busreizen Nederland

Onbezorgd met de bus naar TRINITY pres. Spoontech Society? Onze partner Eleven Travel helpt jou hier graag bij!

Kies een opstapplaats bij jou in de buurt, vraag een eigen opstapplaats aan of organiseer een eigen busreis als je met een grote groep bent.

Voor groepen hebben zij leuke beloningen, zoals gratis bus- en/of entreeticket(s).

Ga voor meer informatie naar de website van Eleven Travel!

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar TRINITY pres. Spoontech Society? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar de contactpagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Den Bosch Centraal door het hele land. Vanaf hier is het mogelijk om de reguliere stadsbus te pakken richting Maaspoort Sports & Events.

Kijk voor actuele info op 9292.nl.

Parkeren

Routebeschrijving

TRINITY pres. Spoontech Society wordt gehouden bij Maaspoort Sports & Events in Den Bosch. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Marathonloop 15235 AA ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het festival.

Parkeertickets

Parkeertickets voor TRINITY pres. Spoontech Society kunnen via de ticketshop en bij de event locatie aangeschaft worden.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens TRINITY pres. Spoontech Society. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Marathonloop 15235 AA ‘s-Hertogenbosch aan te houden.